Conecteaza-te cu noi

Dolj

Moldoveni reținuți în Craiova pentru trafic de droguri

Publicat

pe

Doi moldoveni au fost reținuți de polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova pentru trafic de droguri. Polițiștii au găsit la aceștia, între altele, droguri tip timbre.

„La data de 21 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat 2 percheziții domiciliare, la 3 persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc.

Astfel, au fost descoperite droguri tip timbre şi alte tipuri de droguri de risc şi mare risc, precum şi dispozitive de mărunţire a drogurilor”, conform IPJ Dolj.

Potrivit anchetatorilor, 2 dintre cele 3 persoane bănuite ar fi comandat drogurile printr-o reţea de internet şi le-ar fi primit prin poştă. Apoi le-au consumat sau le-au vândut.

„In urma percheziţiilor, 3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în cauză.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a 2 persoane, un tânăr, de 23 şi un altul, de 26 de ani, cetăţeni moldoveni, cu rezidenţă în Craiova.

Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele celor 2 tineri.

În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române”, adaugă IPJ Dolj.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.