joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 23 iulie 2021. Peștii primesc o invitație la un eveniment

Berbec

În ultima vreme, nu te-ai simțit tocmai bine. De aceea, ar fi bine să consulți un medic și, totodată, să începi să pui mai mult accent pe odihnă. De asemenea, în a doua parte a zilei, chiar un superior ți-ar putea sugera acest lucru.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Treci printr-o perioadă de tranziție, încerci să îți dai seama ce îți dorești, iar anumite persoane par sa te încurce. Dacă nu mai dorești pe cineva în viața ta, este momentul potrivit pentru a-i spune acest lucru.

Gemeni

În planul sentimental, lucrurile par să stea mai bine ca niciodată. Astăzi, ai șanse să cunoști o persoană față de care să te simți atras; îți dai seama că ești pe aceeași lungime de undă cu ea, iar această situație îți poate da o stare euforică.

Rac

Este posibil ca un prieten să încerce să afle de la tine anumite lucruri. Îți recomandăm să nu îi dezvălui detalii intime, pentru că intenția lui nu este una bună, chiar dacă în aparență așa arată. Fii precaut și vorbește cât mai ambiguu dacă întrebările depășesc limita bunului-simț.

Leu

În prima parte a zilei, cunoști o persoană care te motivează să duci la bun sfârșit ceva ce începuseși de mult timp. În restul zilei, te vei concentra să găsești o modalitate de a îți promova ideea.

Fecioara

Este posibil să te enerveze anumite discuții de la serviciu și, de aceea, să îți verși nervii pe apropiați sau chiar pe partenerul de viață; încearcă să fii mai detașat și nu te lăsa afectat atât de ușor.

Balanță

Nu ești în apele tale însă în a doua parte a zilei un prieten te poate scoate din impas. De asemenea, este posibil chiar să îți ofere un nou job, mult mai tentant.

Scorpion

Azi, ești sarcastic și îți place să îi prinzi pe cei din jur cu garda jos. La locul de muncă, reușești să faci câteva victime care vor sfârși prin a nu mai vorbi cu tine toată ziua. Chiar dacă lucrurile stau așa, îți place și îți iei rolul în serios.

Săgetător

O relație veche îți face din nou probleme, mai ales că lucrurile nu s-au încheiat așa cum ar fi trebuit. De aceea, ești confuz și nu știi cum să reacționezi. Poți apela la sfaturile unui prieten.

Capricorn

Cineva din familie face un lucru care te scoate din sărite, iar asta e suficient ca să îți strice întreaga dimineață. Încearcă să te echilibrezi, pentru că intențiile nu sunt rele. Este posibil ca tu să fii cel care a acumulat multă tensiune și nu este tocmai cinstit să refulezi așa.

Vărsător

În ceea ce privește starea ta de sănătate, aceasta se menține în limitele normale, așa ca poți să mai amâni controalele pe care aveai de gând să le faci. În a doua parte a zilei, o prietenă te cheamă în oraș și dorește să se confeseze.

 Pești

La sfârșitul zilei, vei primi o invitație la un eveniment pe care trebuie să îl onorezi. Vei fi surprins să afli ca ai aceleași preferințe cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o.

Politica