miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Ziua Porților Deschise” la Stadionul „Arcul de Triumf”

Duminică, 25 iulie, începând cu ora 11:00, Ministerul Tineretului și Sportului organizează „Ziua Porților Deschise” la Stadionul „Arcul de Triumf”, un eveniment dedicat copiilor, tinerilor, sportivilor și iubitorilor de sport în aer liber. Acesta va marca inaugurarea pentru publicul larg a Stadionului „Arcul de Triumf” și va fi organizat sub forma unui festival multi-sportiv.
„Ziua Porților Deschise” va fi organizată sub forma unor ateliere demonstrative, cu antrenamente susținute de sportivi legitimați, sub îndrumarea antrenorilor de specialitate. La aceste ateliere, vor asista şi participa copii şi tineri din public, ei fiind principalii beneficiari ai evenimentului. Organizatorii doresc să le ofere acestora o experiență plăcută şi distractivă, care să contribuie, în acelaşi timp, la dezvoltarea lor armonioasă. În acest scop, micuții vor fi invitați să se alăture unor jocuri şi activități derivate din demonstrațiile susținute de sportivi și să îşi demonstreze pasiunea prin ștampilarea unui „paşaport” pe care vor obține vize de participare în cadrul tuturor atelierelor la care se vor înscrie. La final, participarea activă la cel puțin cinci dintre ateliere vizitate va fi recompensată cu premii de încurajare. De asemenea, se vor organiza tururi ghidate de vizitare a complexului sportiv.
De asemenea, în intervalul 11:00 – 12:00, ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, invită copiii și iubitorii sportului pe două roți la un tur cu bicicletele în jurul arenei. Circuitul se va desfășura pe B-dul Mărăști, Aleea Primo Nebiolo, Șoseaua Pavel D. Kiseleff (E60), Str. Alexandru Constantinescu, cu revenire în B-dul Mărăști, cu restricționarea temporară și parțială a traficului rutier.
Regulamentul și declarațiile de participare la eveniment se găsesc la adresa http://mts.ro/noutati/regulament-de-participare-ziua-portilor-deschise-la-stadionul-arcul-de-triumf/?fbclid=IwAR0onIIF7rvqL0k8CyMSb4tN8A9fNAhrMDqtajm8u_IRcTJReAC0kpAHPxg

sursa: MTS

Politica