vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean de 25 de ani reținut pentru furt

Un tânăr de 25 de ani din Craiova a fost reținut miercuri de către oamenii legii, după ce acesta ar fi furat dintr o locuință mai multe bunuri la sfârșitul lunii iunie. Proprietarul imobilului, un bărbat de 73 de ani din Craiova a anunțat polițiștii că i-au fost sustrase din locuința nelocuită mai multe bunuri în perioada 20-26 iunie.

„Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea mai multor infracțiunii de furt calificat. La data de 26 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Craiova, cu privire la faptul că, a observat o persoană care ieşea dintr-un imobil din Craiova, care nu era locuit, proprietarii fiind plecaţi din localiate. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care, cu ocazia verificărilor efectuate în zona respectivă, au găsit două sacoșe în care se aflau produse alimentare și un televizor, bunuri  care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și stabilirii provenienței acestora. Ulterior, la sediul secției de poliție s-a prezentat proprietarul imobilului în cauză, un bărbat de 73 de ani, din Craiova, care a sesizat faptul că în perioada 20-26 iulie a.c., din imobilul respectiv, care este nelocuit, i-au fost sustrase mai multe bunuri, o parte din bunurile sustrase fiind cele găsite de către polițiști, care au fost ulterior restituite persoanei vătămate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, conform IPJ Dolj.

Prins în urma unei acțiuni de prevenire a furturilor

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul craiovean a fost identificat de către oamenii legii în urma unei acțiuni pentru prevenirea furturilor din locuință. Acesta s-a  ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore.

Politica