sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turiştii vor achita o taxă de salubrizare când campează în rezervaţia naturală Cheile Olteţului

Turiştii care vor să intre pe Cheile Olteţului ar putea să achite o taxă de salubrizare. Rezervaţia naturală din judeţul Gorj, aflată pe teritoriul comunei Polovragi, riscă să fie acoperită de gunoaie dacă autoritățile locale nu țin pasul cu oamenii ce trec pe acolo.

Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi, a precizat că turiştii care ajung în această zonă generează o cantitate considerabilă de deşeuri, iar colectarea şi transportul acestora înseamnă costuri semnificative din partea Primăriei comunei Polovragi.

„Sunt mulţi turişti care vin să campeze pe Cheile Olteţului chiar şi la 25 de kilometri. Singura modalitate este de a introduce o taxă de acces pentru salubrizare deoarece sunt cantităţi considerabile de gunoi menajer care se strâng lângă mănăstire. Turiştii care campează în zonă au înţeles că trebuie să respecte natura şi îşi aduc gunoiul menajer în saci şi îl depozitează în vecinătatea mănăstirii de unde este ridicat de maşina de colectare“, a spus edilul, conform adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova


foto: adevarul.ro

Politica