sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O nouă filă în războiul vorbelor FCU – CSU: „Să vă luați cornete la voi!”

Patronul FCU Craiova a aruncat o ironie spre suporterii rivalei din oraș

CSU Craiova și FCU Craiova au început diametral opus noul sezon. Echipa lui Rotaru a bătut acasă, chinuit, cu 1-0, pe FC Argeș, în vreme ce trupa lui Mutu a lăsat toate punctele în Gruia, fiind învinsă cu 3-2 de campioana CFR Cluj. La meciul de pe Oblemenco, fanii de la tribuna a doua ai trupei lui Marinos Ouzounidis au afișat un banner pe care scria: „Noi, sămânțarii, mergem în deplasare în weekendul următor. Aici vor juca unii ce n-au istorie, nici viitor”.
Replica nu a întârziat să apară și a venit de la Adrian Mititelu jr. „Să vă luați și cornete la voi. P.S. Nu mai vopsiți bannerele cu pană de curcan”, le-a transmis șeful lui FCU Craiova 1948 pe facebook celor care au realizat bannerul afișat la meciul cu FC Argeș.
Este un nou episod al războiului FCU Craiova – CSU Craiova. Primul a avut în prim plan numărul de abonamente pe care cele două cluburi au reușit să le vândă pentru stagiunea 2021-2022: 4.500 câștigătoarea SuperCupei vs 700 nou-promovata în Liga 1. Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, declarase: „La noi, cele 700 de abonamente cumpărate sunt chiar cele reale, nu cum se vorbește de ceilalți, că sunt susținuți de autoritățile publice, care ar da pe gratis câte o mie de bilete destinate celor ce lucrează la salubritate, la spații verzi, ceea ce nu e rău. Repet, nu e rău, dar sunt două echipe în Craiova și ar putea să fie altfel toată situația”.
Replica a venit de la Sorin Cârțu, omologul lui Pușcaș: „Iar un atac, nu înțeleg, stabilisem să nu ne mai atacăm. Dacă ai nereușite la marketing, nu poți să vii cu o dezinformare de genul ăsta. Tot fac referiri la primar, dar nu este corect. Pe noi nu ne interesează, e problema lor de marketing.
Ei dau titulatura de sămânțari celor care vor să vină la fotbal, e modul lor de a se comporta, nu ne interesează. Să-și vadă de treaba lor și de clubul lor. Să nu se uite ce face Universitatea, e o chestie urâtă. Singuri se subapreciază.
Eu în locul lor căutam problema la club, nu la alții. Marcele, vezi-ți de clubul tău, lasă-ne pe noi, condu tu cum vrei la tine.
Sunt peste 4.500 de abonați la noi, dar e un trend ascendent. La ei nu știu”.

Politica