vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Weekend cu alcool la volan în Olt


Polițiștii din județul Olt au desfășurat în acest weekend mai multe controale în trafic în urma cărora au aplicat peste 690 de amenzi l, în valoare de 182.000 de lei si au reținut peste 60 de permise de conducere și 9 certificate de înmatriculare. De asemenea oamenii legii au depistat mai mulți șoferi care aveau o alcoolemie mai mare de 0.40 mg/l în aerul expriat.
„Vineri, în comuna Pleșoiu, a fost depistat un bărbat, de 56 de ani, din comuna Grădinari, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, conform Ipj Olt.
Un caz similar s-a petrecut în comuna Ianca, județul Olt. ” Sămbătă în comuna Ianca, a fost depistat un bărbat de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, conform Ipj Olt.

Politica