vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În Gruia a bătut inima Sudului!

Suporterii au fost la înălțime în prima deplasare a sezonului, echipa a capotat în repriza secundă

Peste 300 de fani au susținut FCU Craiova în meciul de la Cluj, contra campioanei CFR. Craiovenii au dominat categoric atmosfera de pe „Dr. Constantin Rădulescu”, încurajând echipa lui Mutu din primul minut până la final. Jucătorii i-au răsplătit pe fani doar în prima repriză, când au reușit o revenire de senzație de la 2-0 la 2-2, grație reușitelor lui Bauza și Baeten. Deac și Tahiri marcaseră în prealabil pentru ardeleni. În partea a doua, oltenii au căzut fizic, iar Petrila, cu un sfert de oră înainte de final, a stabilit soarta punctelor. FCU Craiova a pierdut cu 3-2 duelul din Gruia, câștigarea meciului din peluză fiind doar o consolare.
Adrian Mutu a mizat pe Gremsl – Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – Asamoah, D. Albu, R. Baeten – R. Răducanu, C. Bălan, Bauza. Au mai intrat Achim, Pop, Vieira și Paramatti.
După meci, Mutu a spus: „Am întâlnit campioana României, am încercat să ținem de minge, dar au venit peste noi de câteva ori. Mă bucur pentru băieți că au revenit de la 0-2. Le-am spus că acum sunt în stare de orice. CFR a ridicat ritmul, dar pe viitor sper să fie bine. Avem jucători cu calitate, le-am spus să nu bage mingea în mijloc, acolo e punctul forte al CFR-ului. Dacă jucăm cu ambiția asta, o să le facem viața grea multora. Le mulțumim fanilor că au venit să ne încurajeze. Meciul cu Dinamo este unul special, am jucat acolo, sper să fim pregătiți 100%”.
Căpitanul Albu a completat: „Am arătat ca o echipă mare. Meritam mai mult, dar îi felicit pe cei de la CFR. La noi, s-a schimbat tot lotul, dar am lucrat foarte bine în cantonament. Avem un staff nou, jucători noi, iar jocul nostru a arătat destul de bine. Sper să o ținem tot așa, să jucăm cu fiecare echipă de la egal la egal. Vreau să-i felicit pe suporteri, ne-au împins de la spate. Nu orice echipă poate să o întoarcă pe CFR așa cum am făcut noi, dar ei au calitate și experiență. Mai avem de muncă”.

Politica