sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 19 iulie. Fecioarele vor avea o surpriză plăcută

Berbec

Ceva neprevăzut vă va împiedica să petreceți ziua așa cum v-ați planificat. Ziua va fi variată, alternând între momentele cu adevărat supărătoare și cele pline de extaz. În relațiile amoroase, Berbecii vor avea parte înțelegere și armonie. Romantismul este acum în orizontul sentimental al dvs.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii s-ar putea confrunta cu o problemă de familie, iar rezolvarea acesteia va necesita timp și răbdare. Concentrați-vă eforturile să profitați la maximum de timpul liber și acordați o atenție deosebită partenerului de viață. Aveți grijă astăzi la sănătate, în spcial cea a picioarelor, deoarece există riscul de a aluneca sau de a cădea.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie realiști atunci când fac planuri de viitor, pentru că altfel nu le vor putea realiza. Spre seară, nativii vor avea parte de o atmosferă liniștită, plină de romantism și tandrețe.

Rac

Racii s-ar putea să trebuiască să se confrunte cu anumite cheltuieli pe care au evitat să le facă până acum, însă sunt necesare. Nu vă stricați dispoziția și încercați să vă gestionați mai bine finanțele pe viitor. Veți avea mai multe opțiuni de a petrece ziua, oricare dintre ele fiind extrem de satisfăcătoare.

Leu

Un membru al familiei va fi agresiv și va dori să se certe cu dvs. Evitați argumentele, chiar dacă vă simțiți provocat sau presat de situație. Unele probleme se vor rezolva destul de ușor astăzi. Seara va fi calmă și foarte plăcută dacă o petreceți cu prietenii.

Fecioară

Un apel neașteptat va da peste cap toate planurile Fecioarelor, dar le va umple de bucurie. Partenerul de viață vă va oferi o altă alternativă la pentru petrecerea serii, care vă va plăcea extrem de mult. Deși astăzi nu veți avea ocazia să faceți ceea ce v-ați dorit, la finalul zilei vă veți simți foarte fericit.

Balanță

O zi de luni liniștită pentru Balanțe, plină de posibilități emoționale și perspective în viața amoroasă. Vă întâlniți cu oameni din trecut, cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. Profitați de acest ton romantic bun pentru a vă înconjura de oameni care sunt atrași cu vibrațiile voastre.

Scorpion

Veți fi mânați de emoții. Este un moment potrivit pentru reflecție. Nu vă lăsați mânați de nepăsare sau de indecizie. Vă veți bucura de o mare rezistență fizică. Veți putea lucra ore întregi fără să obosiți. Trebuie să profitați de această energie suplimentară. Faceți o listă cu obiectivele pe care doriți să le îndepliniți. 

Săgetător

Sunteți independenți și cele mai bune realizări vin în general când faceți totul în felul vostru. Cu toate acestea, ne place sau nu, cu toții trebuie să respectăm anumite linii directoare și reguli. Faceți tot posibilul pentru a urma exemplul și a termina ceea ce trebuie făcut. Poate că mai târziu veți găsi mai multă libertate de a acționa independent, fără consecințe.

Capricorn

Sunteți profesioniști și în viitor vă așteaptă doar lucruri bune. Pot apărea obstacole neprevăzute. Este necesară puțină nebunie în acest moment pentru a vă permite să mergeți mai departe în condiții bune. Trebuie să vă concentrați în pace și liniște, așa că fugiți de mulțimi, restaurante și stați în turnul de fildeș. Veți fi liniștiți acolo, dar singuri.

Vărsător

Profitați de această zi pentru a fi alături de cei dragi și a le spune cât de mult îi iubiți, pentru a vă înconjura de vibrații bune și energie pozitivă care vă vor ajuta zilele următoare.

Pești

Este un moment bun pentru a vă conecta cu cercul de apropiați. Este o oportunitate ideală de a lăsa în urmă orice sentimente negative. Veți avea încredere în voi. Evitați discuțiile de fond, concentrați-vă pe acțiune.

Politica