vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii gorjeni asigură măsurile de siguranță la Nedeia din Polovragi


Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj vor fi prezenți la Nedeia de la Polovragi, în ziua de 19 iulie, între orele 16.00-23.00 și în ziua de 20 iulie între orele 10.00-18.00. Acțiunea are loc pentru a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările cultural artistice organizate (Festival național de folclor pastoral, parada portului popular, spectacole folclorice).

Totodată, până pe 20 iulie, jandarmii gorjeni vor acționa în sistem integrat cu I.P.J. Gorj în zona bâlciului din Polovragi.  Misiunea jandarmilor gorjeni este de a preveni şi combate faptele care aduc atingere normelor de convieţuire socială în vederea asigurării unui climat de siguranță și normalitate.
„Recomandăm cetățenilor care vor participa la Nedeia de la Polovragi să respecte indicațiile forțelor de ordine și ale organizatorilor, să adopte un comportament civilizat, să evite consumul de alcool și conflictele de orice natură, să comunice cu jandarmii și polițiștii din dispozitivele de ordine dacă observă comportamente neconforme normelor de conviețuire socială. În atenție vor fi respectarea măsurilor de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid 19. Având în vedere numărul mare de participanți, vă rugăm să acordați atenție sporită bunurilor personale (portofele, genți, poșete) iar dacă întâmpinați probleme să vă adresați direct jandarmilor care asigură măsurile de ordine sau să apelați SNUAU 112. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru noi!”, este mesajul jandarmilor gorjeni.

Politica