marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU învinge, dar nu convinge!

Victoria cu FC Argeș a fost plătită cu vârf și îndesat. Nemulțumit de joc, antrenorul Ouzounidis cere întăriri

CSU Craiova a câștigat la limită, cu 1-0, partida susținută pe Oblemenco în compania celor de la FC Argeș. Andrei Ivan a fost Salvatore della Patria pentru gruparea alb-albastră, reluând imparabil, din plonjon, centrarea lui Cîmpanu. Oaspeții au avut însă marile ocazii ale jocului, prin Lupeta, care a ratat inclusiv cu toată poarta goală în față.
Ouzounidis a mizat pe Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Al. Cîmpanu, Cicâldău, A. Ivan – Koljic. Au mai intrat Bancu, Screciu, Baiaram, Markovic. Meciul cu Argeșul a lăsat însă răni adânci în lotul alb-albastru, Vătăjelu și Baiaram părăsind terenul accidentați, și fiind incerți pentru manșa tur cu Laci din Conference League.
După meci, Ouzounidis a spus: „Am jucat fără răbdare, am încercat să atacăm dintr-o pasă sau două. Trebuie să schimbăm părțile, să pasăm, nu acesta este jocul pe care îl dorim, dar avem calitate. Poate a fost o presiune prea mare pe jucători, suporterii vor să atacăm tot timpul. Avem ceva probleme cu unii jucători, nu au ritm și ne trebuie ceva mai mult timp. Mai avem nevoie de unul sau doi jucători, pentru ca echipa să devină mai bună, dar nu ține de mine. Ne-au așteptat în jumătatea lor, dar n-am jucat așa cum ne doream”.

Politica