joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Ţigări cu timbru bulgăresc, ascunse în cabina unui TIR, depistate de polițiști

5.500 de pachete cu ţigări au fost descoperite de polițiștii de frontieră într-un autocamion care transporta material lemnos și care era condus un cetăţean bulgar.

Potrivit sursei citate, ”În data de 14.07.2021, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 48 de ani, care conducea un autocamion ce transporta material lemnos din Bulgaria în România”.

În urma controlului amănunțit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul pentru dormit al autovehiculului, ascunse în baxuri din carton, 5.500 pachete de ţigări cu timbru fiscal bulgăresc, în valoare de 110.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că persoana în cauză a cumpărat țigările din Bulgaria, nu are documente de proveniență pentru acestea și urma să le transporte şi să le predea unei persoane de pe teritoriul României pe care nu o cunoaște.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea continuării verificărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “contrabandă”, faptă prevăzută de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006.

Politica