sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Centrul de vaccinare de tip drive – through de pe Transalpina se deschide sâmbătă


Un centru de vaccinare de tip drive – through se deschide sâmbătă, pe  Transalpina, cea mai înaltă șosea din România. Centrul va funcționa în ziua de 17 iulie, a.c., în intervalul orar 10:00 – 18:00, în cadrul lui urmând să fie administrate serurile Pfizer și Johnson&Johnson.

Cei care aleg să se imunizeze împotriva COVID-19 cu serul Pfizer se pot prezenta pentru rapel la orice centru de vaccinare din țară, în care se administrează acest tip de vaccin. Se pot prezenta la acest centru toate persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, indiferent de localitatea de domiciliu, doar cu actul de identitate și fără o programare prealabilă.

„Instituția Prefectului – județul Vâlcea este alături de comunitate! Pandemia de coronavirus a adus provocări noi pentru toată lumea: instituții publice, angajați, cetățeni, autorități și companii private. În ceea ce privește sănătatea și siguranța cetățenilor, instituția noastră nu a stat și nu stă de o parte, ci a identificat imediat oportunități și soluții de a veni în ajutor, de a iniția și/sau contribui la diverse proiecte în folosul comunității.  Proiectul nostru „Vaccinează-te la înălțime, printre nori!” a început după un studiu privind dorința oamenilor de a reveni la normalitate, de mișcare, un stil de viață sănătos, precum și un interes sporit de vizitare a țării noastre. Identificând această oportunitate, am luat decizia de a deschide un centru de vaccinare de tip drive – through,  cu dorința de a contribui în continuare la întoarcerea la viața dinaintea pandemiei, prin facilitarea accesului la vaccin, precum și la participarea la cel mai important eveniment din județul nostru, Live Music Summer Camp Brezoi. Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al șoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Ne dorim ca eforturile noastre, ale tuturor, să ducă la diminuarea infectărilor în rândul populației”, a transmis subprefectul județului Vâlcea, Victor Stănculescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica