vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Incendiu puternic în comuna Traian. Bărbat, găsit carbonizat în casă


O explozie puternică, urmată de un incendiu a avut loc, miercuri seara, în comuna olteană Traian.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea acestuia, depistând, totodată si trupul neînsuflețit al bărbatului de 72 de ani care a anunțat incidentul.

Potrivit salvatorilor, cauza probabilă a exploziei a fost o acumulare de gaz la centrala termică a locuinței.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pompierii Detașamentului Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj și o autospecială pentru primă intervenție, au intervenit în comuna Traian, la o explozie urmată de incendiu, produsă la o locuință.

Din datele transmise de persoana care a apelat Numărul Unic 112, un bărbat, a fost surprins de explozie în interiorul locuinței.

La sosirea echipajelor, ardeau bunurile dintr-o cameră de locuit, o bucătărie, o cameră tehnică și acoperișul casei. 

După pătrunderea în casă, pompierii au identificat într-o cameră trupul neînsuflețit al bărbatului, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Pe timpul intervenției a fost depresurizat un rezervor de GPL, cu capacitatea de 1750 de litri, aflat în apropierea casei și au fost evacuate trei butelii de aragaz”, arată ISU Olt.

Totodată, în urma evenimentului a fost afectată tâmplăria locuinței și au ars circa 50 de metri pătrați de acoperiș, bunurile dintr-o cameră de locuit, camera tehnică a centralei termice și o bucătărie.

Politica