joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tractorist băut și fără permis, protagonistul unui accident în Slătioara

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Oporelu a ajuns în atenția polițiștilor olteni după ce a provocat, miercuri, un accident rutier în localitatea Slătioara.

Potrivit oamenilor legii, șoferul tractorului ar fi lovit un autocamion. Mai mult, conducătorul utilajului nu deținea permis auto și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 13 iulie a.c., în comuna Slătioara, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Oporelu, în timp ce conducea un tractor cu remorcă, a acroșat un autocamion. Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției de Poliție nr. 6 Găneasa, aceștia au constatat faptul că tractoristul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica