vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șofer de 74 de ani, decedat în urma unui accident produs în Strejești

Un accident mortal a avut loc, marți seara, pe DN 64, în zona localității oltene Strejești. În accident au fost implicate un autocamion, un autoturism și un tractor, în care se aflau doar șoferii.

În urma impactului, din nefericire, șoferul tractorului, un bărbat în vârstă de 74 de ani din aceeași localitate, a murit.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, ceilalți doi șoferi au refuzat să fie transportați la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul Naţional 64, în zona localității Strejești, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La fața locului a acționat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

La sosirea echipajelor, cei trei șoferi se aflau în afara vehiculelor. Șoferul tractorului, în vârstă de 74 de ani, din comuna Strejești, prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de medicul SAJ.

Ceilalți doi șoferi, în vârstă de 27 și 42 de ani, nu prezentau urme vizibile de traumă, au fost asistați la fața locului și au refuzat transportul la spital.

Pompierii au intervenit și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, informează ISU Olt.

Politica