marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LIGA 3. Amical cu Pandurii

Nou-promovată în Liga 3, Viitorul Șimian dispută astăzi, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, un meci amical cu Pandurii Târgu Jiu

În primul test al verii, jucat duminică seara, pe Stadionul Gloria, echipa mehedințeană a fost învinsă cu 5-1 în deplasarea de la CSM Reșița. Singurul gol al oltenilor a fost marcat, în minutul 27, de camerunezul Stephane Bily Passi Njopgang. Africanul de 26 ani a jucat sezonul trecut tot în Liga 3 din România, la CSM Pașcani, iar anterior a evoluat la CS Făurei, Gilortul Târgu Cărbunești și Agricola Borcea. La Viitorul Șimian a mai jucat și fostul fundaș al echipei FCU Craiova, Samuel Luică, precum și portarul Alexandru Ciută, sosit de la Luceafărul Oradea.
Echipa antrenată de Costinel Vasilică mai are programată în această săptămână o partidă de verificare, care se va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Jiul Petroșani. Pandurii Târgu Jiu (21 iulie – în deplasare), Voința Lupac (24 iulie – în deplasare), CSO Filiași (31 iulie – în deplasare și 7 august – acasă) sau Progresul Ezeriș (14 august – acasă și 18 august – deplasare) sunt alte adversare pe care Viitorul Șimian le va întâlni în amicalele din această vară.

Politica