vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Investiții importante în Drăgășani. Extinderea iluminatului public, proiect prioritar


Mai multe zone din Drăgășani, județul Vâlcea, vor beneficia de lucrări de extindere a rețelei de iluminat public. Anunțul a fost făcut chiar de primarul municipiului, Cristian Nedelcu, care spune că investițiile se ridică la circa 2,3 milioane de lei.
Edilul spune că autoritățile locale au în plan mai multe lucrări și că deja se află în faza de achiziții, în ceea ce privește asfaltările, dar iluminatul public pare a fi prioritar.
„Avem în plan mai multe lucrări în municipiu. Momentan suntem în faza de achiziție pentru proiectele de asfaltări. Avem străzi care necesită să fie modernizate. De asemenea, o altă investiție importantă este cea de extindere a iluminatului public, pentru că s-au extins casele și automat trebuie făcută și rețeaua de iluminat public. În unele zone urmează să facem procedurile de achiziție și apoi începem execuția. Zic eu că până vine toamna vom și finaliza. Sunt zone însă unde se lucrează deja. Spre exemplu pe centura municipiului, acolo unde avem iluminat public doar pe aproximativ 2,5 kilometri din 6 kilometri. La finalul proiectului, vom avea iluminat public peste tot. La fel și pe Dealul Viilor, pentru că este zonă turistică. La final, vom avea o rețea de iluminat public în Drăgășani extinsă cu 8 kilometri”, susține primarul municipiului Cristian Nedelcu, conform gazetavalceana.ro.

Politica