miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Două persoane rănite după ce o dubiță încărcată cu butelii de oxigen a ars

O dubă cu butelii de oxigen a luat foc în apropierea unui bloc de locuințe, marți, în Râmnicu Vâlcea. Incendiul a fost urmat de explozie.

În urma acestui incident, o persoană a suferit arsuri, iar alta a fost rănită de suflul exploziei, a comunicat ISU Vâlcea. O a treia persoană a suferit un atac de panică.

Toate cele trei persoane sunt conștiente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele informații, suflul exploziei a afectat atât apartamentele de la un bloc din vecinătate, ale căror geamuri au fost sparte, cât și trei mașini.

”Astăzi, în jurul orelor 10:30, un bărbat a apelat la 112 precizând faptul că, în spatele unui bloc din Râmnicu Vâlcea, arde o dubiţă. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la faţa locului constatând, din primele verificări, o dubiţă încărcată cu butelii de oxigen ar fi explodat, accidental. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de pompieri in cadrul ISU Valcea, jandarmi din cadrul IJJ Vâlcea şi echipaje ale ambulanţei, care au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane, fiind ulterior transportate la spital”, a precizat IPJ Vâlcea, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpa, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Nu a fost stabilită deocamdată cauza ce a generat explozia.

Politica