vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânărul de 23 de ani, rănit grav în accidentul feroviar din Găneasa, a murit

Un accident feroviar cumplit a avut loc sâmbătă seara în comuna Găneasa, sat Izvoru, soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 23 de ani, care, în cele din urmă, s-a stins din viață.

Mihăiță Răducu a rămas prins printre fiarele mașinii, echipajele oltene de pompieri intervenind pentru descarcerarea acestuia. Tânărul din Găneasa a fost transportat inițial la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina, unde a fost supus mai multor proceduri medicale. Tot în aceeași noapte, un echipaj al Ambulanței Olt l-a transferat pe acesta către UPU Craiova.

Încercările medicilor de a-i salva viața tânărului au fost în zadar. În cursul zilei de luni, Mihăiță Răducu a decedat, scrie evenimentdeolt.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Accidentul de sâmbătă seara a luat viața unui tânăr care are avea tot viitorul înainte și a lăsat în urmă o familie plină de durere. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, mașina în care se afla băiatul a fost izbită, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă fără bariere, de un tren InterRegio care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea – Piatra Olt.

„La data de 10 iulie, ora 19:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment feroviar, în comuna Găneasa. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Piatra Olt, aceștia constatând faptul că un tânăr de 23 de ani, din comuna Găneasa, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 14, în comuna Găneasa, satul Izvoru, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă fără bariere, ar fi fost acroșat de trenul Regio 2224 care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea – Piatra Olt”, a precizat, la acel moment, Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au deschis dosar penal în cauză.  Inițial, aceștia efectuau cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, însă decesul tânărului din Găneasa încadrarea juridică a faptei s-a schimbat în ucidere din culpă.

foto: evenimentdeolt.ro

Politica