vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marți, 13, zi de prevenție a ISU Olt

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab” al județului Olt desfășoară marți o serie de activități dedicate Zilei Informării Preventive.

De zece ani, Ziua Informării Preventive, stabilită la inițiativa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, este sărbătorită de fiecare dată când ziua de marți coincide cu data de 13.

„Desfăşurate de această dată sub sloganul <<Acasă în siguranță>>, activităţile informativ-educative urmăresc conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de risc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În acest context, pompierii olteni au desfășurat acțiuni de informare preventivă în zone cu aflux de persoane, din municipiile Slatina și Caracal și orașele Balș și Scornicești.

 Acțiuni similare se vor desfășura în toate localitățile din județ, cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, care au primit materiale de informare preventivă pentru diseminarea către cetățeni și afișarea la sediile instituțiilor locale”, potrivit ISU Olt.

Politica