Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Marți, 13, zi de prevenție a ISU Olt

Publicat

pe

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab” al județului Olt desfășoară marți o serie de activități dedicate Zilei Informării Preventive.

De zece ani, Ziua Informării Preventive, stabilită la inițiativa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, este sărbătorită de fiecare dată când ziua de marți coincide cu data de 13.

„Desfăşurate de această dată sub sloganul <<Acasă în siguranță>>, activităţile informativ-educative urmăresc conştientizarea cetăţenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de risc.

În acest context, pompierii olteni au desfășurat acțiuni de informare preventivă în zone cu aflux de persoane, din municipiile Slatina și Caracal și orașele Balș și Scornicești.

 Acțiuni similare se vor desfășura în toate localitățile din județ, cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, care au primit materiale de informare preventivă pentru diseminarea către cetățeni și afișarea la sediile instituțiilor locale”, potrivit ISU Olt.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.