vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei gorjeni și-au bătut soțiile în weekend

Polițiștii gorjeni au fost sesizați în trei rânduri, pentru a interveni în trei cazuri diferite de violență domestică.  În primul incident a fost implicată o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Aceasta ar fi fost agresată de către soțul său de 39 de ani, din comuna Dragotești.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că o persoană este agresată în stradă. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.


Un alt bărbat și-a bătut soția în weekend. Individul are 51 de ani și a lovit o femeie în vârstă de 37 de ani, din comuna Bărbătești. Conflictul a pornit după ce individul a consumat alcool, iar oamenii legii au fost chemați chiar de victimă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Totodată, polițiști au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de cei doi bărbați, pe o perioadă de 5 zile.

Tot în weekend, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizaţi de către o femeie de 38 de ani, din comuna Samarinești, cu privire la faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul său, de 43 de ani, acesta i-a adresat injurii și amenințări cu acte de violență, în urma unor discuții în contradictoriu.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de amenințare. Polițiști au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile”, informează IPJ Gorj.

Politica