marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mii de craioveni, fără apă caldă

Locatarii din 15 asociații rămân, de luni, fără apă caldă din cauza datoriilor acumulate la Termo Urban.

Reprezentanții societății de termoficare au transmis, printr-un comunicat, că în cazul în care sumele datorate de utilizator, la care se adaugă și penalitățile, nu sunt achitate în termen de 45 de zile de la primirea facturii, „operatorul poate întrerupe furnizarea/prestarea serviciului cu un preaviz de 5 zile lucrătoare și are dreptul să solicite recuperarea debitelor în instanță”.

În cazul de față, asociațiile au depășit termenul de plată pentru factura scadentă în luna aprilie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pentru a nu mai fi puși în situația delicată de a plăti penalități de întârziere către Complexul Energetic Oltenia, din cauza neachitării în termen a facturilor de către asociațiile de proprietari, Termo Urban Craiova SRL a emis un număr de 92 de notificări asociațiilor care au depășit termenul legal de 45 de zile pentru achitarea facturii lunii aprilie 2021.

Depășirea termenului legal de 45 de zile de către asociațiile de proprietari, pentru sumele datorate, generează penalități, lucru pe care Termo Urban Craiova SRL dorește să îl evite și/sau să-l minimizeze cât mai mult posibil”, au mai transmis reprezentanții Termo Urban.

Astfel, din cele 92 de asociații de proprietari notificate, 50 de asociații au efectuat plata integrală, 17 asociații au efectuat plăți parțiale și 25 de asociații nu au efectuat plăți.

Totodată, din cele 25 de asociații care nu au efectuat plăți, 15 asociații au depășit termenul legal de preaviz de 5 zile lucrătoare.

Lista celor 15 asociații de locatari:

Politica