miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Verificări ample ale polițiștilor în târgul din Osica de Sus

Forțe de ordine din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, alături de jandarmi craioveni, au luat cu asalt, duminică, târgul organizat în comuna Osica de Sus.

Aceștia s-au interesat de legalitatea în care sunt comercializate produsele agricole, aplicând sancțiuni acolo unde a fost cazul.

Mai mult, o femeie s-a ales cu dosar penal după ce ar fi încercat să vândă produse contrafăcute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secția 2 Poliție Rurală Osica de Sus împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova au desfășurat o acțiune în târgul săptămânal din comuna Osica de Sus.

Acțiunea a vizat verificarea legalității comercializării produselor din sectorul agricol și respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.780 de lei.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal conform Legii nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, constând în aceea că o femeie de 41 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost depistată în timp ce oferea spre comercializare produse susceptibile a fi contrafăcute”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Olt.

Politica