vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rezultatele la BAC din județul Vâlcea, după contestații

În județul Vâlcea rata cumulată de promovare a examenului de Bacalaureat, după contestații, este de 70,22%.  Au promovat 1768 de candidați, dintr-un total de 2500 candidați prezenți. Dintre aceștia, 1659 de elevi provin din promoția curentă, iar 109 din promoțiile anterioare.
3 candidații au obținut media 10.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale;  susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Rezultatele au fost afișate și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților, în concordanță cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica