miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liviu Voiculescu, reales președinte al PNL Olt

Senatorul Liviu Voiculescu  a fost reales președintele Partidului Național Liberal Olt, fiind singurul care a candidat pentru această funcție.

În cadrul evenimentului organizat cu ocazia desfășurării alegerilor pentru desemnarea președintelui filialei județene Olt a PNL, au fost prezenți aproximativ 330 de delegați. Liviu Voiculescu, președintele liberalilor olteni încă de acum mai bine de trei ani a fost ales cu 323 de voturi exprimate.

Printre politicienii de renume care au venit să-l susțină pe Liviu Voiculescu s-au numărat Ludovic Orban, președintele PNL și președintele Camerei Deputaților, europarlamentarul Cristian Gușoi, Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii și Protecției Sociale, senatorul Virgil Guran, liderul senatorilor liberali și președinte PNL Dâmbovița, Dan Vâlceanu, președinte PNL Gorj, și deputatul PNL de Olt Gigel Știrbu, vicepreședinte regional regiunea Sud – Vest Oltenia al PNL, cel care și-a anunțat și candidatura pentru aceeași funcție la congresul PNL care va avea loc pe 25 septembrie 2021. De asemenea, la eveniment a luat parte și prefectul de Olt, Florin Homorean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost adresate cuvinte de mândrie și încurajare cu privire la modul de funcționare a întregii organizații județene PNL Olt, și, în mod special, la succesul liderului Liviu Voiculescu.

„Nu cred că există filială judeţeană în care eu să fi fost de mai multe ori decât am fost în Olt.  Poate şi provocarea de a ne bate cu un PSD care a fost între primele trei locuri în clasamentul PSD. De multe ori îmi vine să îi invit pe colegii mei din anumite filiale din Ardeal care îşi fac campanie prin adunări publice, de regulă o adunare, două, publică pe campanie, să vină să facă campanie în judeţul Olt.

Să vadă de câte ori trebuie să treci pe la poarta unui om ca să fii cât de cât convins că te votează şi chiar atunci când eşti convins că te votează nu ştii ce se întâmplă în noaptea de dinaintea alegerilor şi te trezeşti că de unde eşti sigur că câştigi nişte alegeri, le pierzi în ultimul moment. Aş vrea să-i văd cum ar rezista presiunii, terorii permanente pe care au avut-o baronii PSD, nu numai în Olt, în general în judeţele din Oltenia şi din sudul României. (…)

Salut victoria din organizația PNL Olt și îl felicit pe Liviu Voiculescu pentru votul de încredere primit”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban, relatează evenimentdeolt.ro.

La rândul său, Voiculescu le-a mulțumit celor prezenți pentru susținerea de care au dat dovadă, asigurându-i că va rămâne în sprijinul cetățenilor și în următorul mandat.

„Sunt oameni de la care am învățat multe chiar și atunci când eram certați. Au fost sfaturi și lucruri pe care le-am învățat și le-am reținut de la domnul deputat Gigel Știrbu și de la Marian Vasile și de la alți colegi, care, într-un moment sau altul, au avut altă opinie față de a mea. Acesta este PNL, aceasta este filiala Olt a PNL, înainte de toate ținem unii la alții și chiar în momente grele putem să trecem peste orice, să fim uniți, pentru că interesul nostru este comun. Facem politică liberală într-o zonă roșie și așa cum spune și președintele Orban, este extrem de greu. Așa cum am fost până acum, sincer, loial, un bun coleg, așa voi rămâne și în următorii patru ani”, potrivit lui Liviu Voiculescu.

Foto: evenimentdeolt.ro

Politica