sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 11 iulie 2021. Scorpionii află un secret

 Berbec

Fiţi pregătiţi de o petrecere în familia voastră sau în familia partenerului vostru de viaţă. Sunteţi obişnuiţi cu astfel de ieşiri, iar de această dată veţi sărbători ziua de naştere a unei persoane dragi. Pregătiţi-vă cu un cadou pe care veţi fi siguri că nu îl va uita prea curând.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aţi putea fi puşi în faţa unei situaţii dezastruoase. Aţi putea crede că este sfârşitul unei relaţii, însă nu veţi face decât să fiţi extrem de pesimişti. Totul depinde de cum priviţi situaţia. Ar putea reprezenta un început proaspăt atât pentru voi, cât şi pentru acea persoană sau chiar acele persoane de care aţi decis să vă rupeţi. Când se va întâmpla asta, trebuie să fiţi pregătiţi şi să vă promiteţi că nu veţi mai face greşelile pe care le-aţi făcut şi în trecut.

Gemeni

Dorinţa voastră va fi comandă pentru oamenii din jurul vostru. Ar putea interveni o schimbare în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională şi veţi descoperi că vă pricepeţi la foarte multe lucruri, doar că nu ştiaţi asta. Învăţaţi să aveţi încredere în voi şi veţi reuşi tot ceea ce vă propuneţi în viaţă. Familia vă dă forţa necesară să luptaţi până la capăt.

Rac

O nouă ordine se va aşeza în viaţa nativilor din Rac. Tot ce trebuie să faceţi este să renunţaţi la vechi şi să acceptaţi noul. Universul va avea grijă ca totul să se aşeze aşa cum trebuie, fiecare la locul său, fără ca voi să fiţi implicaţi prea mult. Şi totuşi, schimbările le veţi suferi doar voi. Mergeţi înainte!

Leu

Nu vă bucuraţi de zilele toride de vară, mai ales că în astfel de zile nu puteţi să faceţi ceea ce sunteţi obişnuiţi să faceţi, adică să mergeţi peste tot, să vizitaţi, să alergaţi, să faceţi ceea ce vă place. Aşa că soluţia este să staţi la umbră, să vă relaxaţi şi să rămâneţi hidrataţi. Aveţi grijă de sănătatea voastră, dar şi de cei dragi.

Fecioară

Fiţi voi înşivă şi descoperiţi cine sunteţi cu adevărat într-o relaţie. Aveţi anumite întrebări la care nu v-aţi putut răspunde, iar asta v-a secat de energie. Puneţi-vă la masă şi discutaţi tot ce aveţi pe suflet cu persoana cu care sunteţi în relaţie. Este momentul ca amândoi să fiţi sinceri şi să aflaţi în ce direcţie veţi continua de acum înainte.

Balanţă

Balanţele găsesc, astăzi, soluţia la o problemă cu care se confruntă de mult timp, dar şi oportunităţi uriaşe de îngroşat portofelul (cel puţin până la finalul lunii iulie). Profitaţi din plin de aceste oportunităţi unice pe care Universul vi le-a oferit în această perioadă şi nu staţi pe gânduri. Chiar dacă uneori vi se pare că riscaţi prea mult, veţi descoperi ulterior că decizia a fost cea mai bună.

Scorpion

Este momentul să intraţi mai mult în problemă şi să aflaţi mai multe informaţii. Altfel nu veţi putea găsi o rezolvare. Săpaţi, întrebaţi, aflaţi din orice sursă şi apelaţi la toate atuurile voastre pentru a-i manipula pe cei din jurul vostru. În scopuri bune, bineînţeles. Aţi putea afla, odată cu informaţiile pe care le căutaţi, şi anumite secrete pe care nu ar fi trebuit să le aflaţi, iar păstrarea lor va fi ceva imposibil pentru voi.

Săgetător

Eliberaţi-vă mintea şi trupul. Doar voi aveţi cheia pentru a vă descătuşa de o problemă care v-a afectat puternic. Inclusiv boala poate fi învinsă cu atitudinea potrivită şi chiar şi atunci când tratamentele obişnuite au dat greş. Aveţi numai de câştigat dacă veţi adopta atitudinea pozitivă şi optimistă.

Capricorn

Cu Pluto în Capricorn, nativii din această zodie vor simţi nevoia să se reinventeze. Este un nou început pentru voi şi ar putea însemna o nouă relaţie, mutarea într-o nouă casă sau chiar într-un alt oraş ori începutul unei noi perioade din viaţa voastră. Sunteţi ajutaţi de planete să vă adaptaţi uşor la noile situaţii aşa că bucuraţi-vă şi fiţi voi înşivă.

Vărsător

Aţi rămas pe cap cu numeroase lucruri de făcut în casă sau pe lângă casă. Chiar dacă sunteţi singur în această perioadă, nu înseamnă că trebuie să ignoraţi toate lucrurile ce trebuie făcute doar pentru că trebuie făcute şi nu pentru că sunt neapărat folositoare. Vă menţine în priză, iar timpul va trece mult mai repede şi în plus vă veţi simţi mult mai energici.

Peşti

Se anunţă un nou nivel în viaţa voastră, fie că vorbim despre o relaţie sau viaţa profesională. Treceţi la următorul nivel, faceţi următorul pas şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru asta Oricum, toţi ştim că nu veţi fi pregătiţi, însă sunteţi capabili să vă adaptaţi din mers la diverse situaţii aşa că nu vă va fi foarte greu în schimbarea ce urmează să se întâmple. Oricum ar fi, succes!

Politica