joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii de 10 din Olt, premiați de Primăria Slatina

Municipalitatea slătineană continuă tradiția din fiecare an, urmând să-i recompenseze pe elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, respectiv Evaluarea Națională.

La nivelul județului Olt, doi absolvenți de liceu se pot mândri cu media 10 la examenul maturității. Este vorba despre Rafaela Quirini, elevă a Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, care se pregătește pentru admiterea la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și Anamaria Niculae de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Scornicești, orientată spre o carieră în domeniul economic.

În ceea ce privește mediile de la Capacitate din acest an, cinci elevi, toți din municipiul Slatina, sunt de nota 10. Trei dintre ei sunt de la Colegiul Național „Ion  Minulescu”, unul de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” și unul de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, pentru a le răsplăti meritele și eforturile de a învăța pentru a obține o medie maximă la unul dintre cele mai importante examene din viața lor, elevii olteni vor fi premiați de Primăria Slatina.

Anunţul a fost făcut de primarul Emil Moţ, pe pagina sa de Facebook.

„Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a,vă urez sincere felicitări tuturor acelora dintre voi care ați promovat examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat!

Deoarece ca în fiecare an păstrăm tradiția și susținem performanța, în viitorul apropiat Primăria Municipiului Slatina va premia absolvenții care au promovat aceste examene cu nota 10”, a transmis edilul.

Politica