vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ministerul Dezvoltării investește în școlile și creșele din județul Vâlcea

Școala din Gura Văii, județul Vâlcea, va fi modernizată și extinsă. Cei 233 de copii din localitate vor putea învăța în condiții moderne. Noua clădire va avea 12 săli de clasă și 4 săli pentru grupele de grădiniță, sală de informatică, bibliotecă și săli pentru profesori și administratori. Finanțarea, de aproape 3 milioane de lei, este asigurată de Ministerul Dezvoltării.

La Horezu, județul Vâlcea, am construit o creșă modernă, cu o finanțare de 3,4 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării, și va fi modernizată și o grădiniță cu 10 săli de grupă. Grădinița va avea bucătărie și spălătorie proprii, cu sală de mese și cabinet medical pentru cei mici, un cabinet de logopedie și dotări moderne, necesare pentru o educație timpurie de calitate”, a spus ministrul Cseke Attila.

Ministrul a verificat și lucrările de asfaltare și eficientizarea iluminatului public din stațiunea Călimănești-Căciulata. Acesta a vrut să vadă în ce s-au investit cei 33,3 milioane de lei alocați de Ministerul Dezvoltării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am vizitat, în județul Vâlcea, și lucrările de asfaltare și eficientizarea iluminatului public din stațiunea Călimănești-Căciulata. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a asigurat o finanțare totală de 33,3 milioane de lei pentru aceste proiecte, din care vor fi modernizate străzi și trotuare pe o lungime totală de 16 km și o rețea îmbunătățită de iluminat public care va scădea consumul de energie cu 300KWh pe an„, a precizat ministrul Cseke Attila.

Politica