vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stațiunea Ocnele Mari va avea o bază balneoclimaterică de tratament

Primăria Ocnele Mari și Consiliul județean Vâlcea au semnat un parteneriat pentru construirea unei Baze balneoclimaterice de tratament în stațiunea vâlceană. Ca urmare a acestui acord, Consiliul județean finanțează realizarea documentațiilor tehnico-economice cu suma de 250. 000 de lei.
Proiectul se realizează pornind de la structura din beton aflată în proximitatea ștrandului din Ocnele Mari.

„Mulțumesc și cu acest prilej președintelui consiliului județean, Constantin Rădulescu, pentru susținerea proiectului și pentru asocierea noastră în sprijinul realizării unei importante investiții în dezvoltarea turismului vâlcean, în general, și a celui din Ocnele Mari, în principal”, a spus primarul Remus Gabriel Sasu.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, s-a declarat și el încântat de acordul pe care l-a semnat și consideră că acest parteneriat reprezintă doar un obiectiv din planul de dezvoltare a stațiunilor vâlcene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pornim pe un drum nou, alături de Primărie, pentru construirea în localitate a unei Baze balneoclimaterice de tratament. Am semnat un acord de parteneriat, în baza căruia CJ Vâlcea a alocat și suma de 250.000 lei pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice.  Depunem toate eforturile să avem în Ocnele Mari un nou obiectiv turistic și să salvăm, practic, acea clădire aflată în paragină. Acest parteneriat reprezintă doar un obiectiv din planul nostru de dezvoltare a stațiunilor vâlcene, prin atragerea de fonduri externe, care, odată realizat, ne va oferi certitudinea că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Constantin Rădulescu.

Politica