joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ei vor juca pentru România la eEURO 2021! Debutăm joi contra Rusiei!

Andrei Poenaru și Adrian Urmă, componenții echipei naționale de e-fotbal a României, au intrat în cantonament pentru participarea la eEURO 2021.
Cei doi jucători de PES (Pro Evolution Soccer) s-au reunit la Centrul Național de Fotbal Buftea pentru ultimele antrenamente înaintea turneului final la care, anul trecut, România a ajuns până în semifinale. Turneul se va disputa online, după ce, în contextul pandemiei, s-a renunțat la organizarea evenimentului la Londra.
Echipa noastră face parte dintr-o grupă alături de Croația, Portugalia și Rusia.
Grupa A: Serbia, Muntenegru, Polonia, Turcia
Grupa B: România, Croația, Portugalia, Rusia
Grupa C: Spania, Grecia, Țările de Jos, Germania
Grupa D: Franța, Israel, Ucraina, Italia
Însă turneul nu se va desfășura într-un sistem clasic, ci într-unul eliminatoriu, pornind chiar de la primul joc contra Rusiei, programat joi, 8 iulie, de la ora 13:50, în direct pe YouTube FRF TV.
Până în finală se va juca în sistem cel mai bun din trei partide (al treilea joc, care va fi decis prin gol de aur, se dispută doar dacă echipele sunt la egalitate de rezultate și golaveraj după primele două manșe), iar ultimul act se va decide în sistem cel mai bun din 5 dueluri.
România a obținut locul la eEURO 2021 după ce a câștigat grupa de calificare în care le-a întâlnit pe Luxemburg, Slovacia, Liechtenstein și Ungaria. În preliminarii, echipa a fost formată din Adrian Urmă, Andrei Poenaru, Andrei Ștefănică și Alexandru Bădicioiu.
sursa: frf.ro

Politica