miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce tip de parfum ar trebui să utilizați pentru fiecare ocazie

Un bărbat are nevoie de o selecție bună de parfumuri și loțiuni pentru viața sa de zi cu zi. Nu este suficient să aibă o singură esență pentru toate momentele zilei, ci – pentru a avea o prezență bună – trebuie să aleagă cu atenție aroma care va fi folosită pentru fiecare ocazie specifică.

Ai nevoie de mai multe opțiuni de parfum pentru a-i impresiona pe cei din jur, dar pe care să o porți în fiecare moment al zilei? Aici vă lăsăm ghidul de bază pe care îl puteți urma pentru a nu da greș niciodată cu parfumurile dvs. și – pe măsură ce alegeți o ținută – luați în considerare întotdeauna aroma pe care o veți folosi.

Pentru zi

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru dimineață, un parfum ușor este ideal pentru fiecare bărbat. Vrem un miros proaspăt, simplu și nu atât de serios, astfel încât ceva fresh, precum aromele florale, citrice sau de pământ, poate fi perfect.

De fapt, în timpul dimineții este de obicei mai cald, ceea ce face ca o esență să dureze mai mult și uneori să se simtă mai intensă, așa că aromele puternice pot fi un pic enervante sau prea copleșitoare pentru cei care sunt lângă noi, astfel încât ceva ușor este o opțiune excelentă. Dacă biroul este foarte serios sau clasic, poate puteți paria pe ceva mai puternic, dar, în general, pariul sigur este ceea ce am menționat. Amintiți-vă că pentru a fi eficient, parfumul dvs. trebuie să dureze.

La birou

De asemenea, în birou trebuie să evităm utilizarea esențelor prea puternice, deoarece poate fi enervant, în special într-un spațiu închis. Ceva proaspăt poate fi idealul, dar căutând ceva nu atât de scandalos sau atât de răvășitor. Un parfum citric sau lemnos poate fi ideal. Ambele sunt proaspete și mai ales al doilea vă poate oferi un miros matur și serios fără a merge la extreme. Ceva simplu și discret este ideal. Aceste esențe sunt perfecte pentru întâlnirile de afaceri din timpul zilei.

Pentru noapte

Mirosurile mai dulci și mai puternice pot fi mai potrivite pentru nopțile când aerul este mai rece și sunteți în căutarea a ceva un pic mai serios și mai atractiv. Esențe precum mierea, vanilia sau ciocolata sunt ideale pentru bărbați, dar puteți alege în funcție de gust, aplecându-vă spre esențe puțin mai puternice.

Parfumuri – descoperă ofertele zilei

Pe de altă parte, depinde și de tipul de situație. Dacă este vorba doar o cină cu prietenii, s-ar putea să doriți ceva nu atât de serios sau puternic, cum ar fi cafeaua sau vanilia, dar dacă este o cină romantică sau dacă mergeți într-un loc special, ceva mai intens și pasional ar putea fi o opțiune excelentă, cu un miros dulce care rămâne pentru moment. Datorită răcorii nopții, s-ar putea să nu se simtă atât de copleșitor, deși dacă este foarte cald, poate ar fi bine să alegeți ceva puțin mai calm.

De asemenea, dacă ne gândim la întâlnirile de lucru de noapte, mirosul puternic nu este atât de rău, deoarece căutați seriozitate, deși depinde și de context.

La petreceri

Unele petreceri, precum nunțile, tind să țină de ziua până noaptea. În aceste cazuri vă recomandăm să optați pentru ceva ușor, deși noaptea își va pierde puțin puterea. Căutați ceva simplu pentru a completa ținuta, nu pentru a atrage atenția.

Parfumuri barbatesti – oferte & idei

Pe de altă parte, atunci când vorbim despre petreceri nocturne nu atât de serioase, ceva ușor poate fi, de asemenea, ideal sau puteți căuta parfumuri de mijloc, care sunt izbitoare, dar nu copleșitoare. Un parfum floral poate fi ideal, dar mirosul de lemn poate fi întotdeauna opțiunea adecvată. Depinde de gustul tău și de stilul pe care îl ai.

Dacă sunt petreceri devreme în grădină, între familii, ceva ușor floral sau citric poate fi excelent. Așa cum am menționat, acestea sunt parfumurile ideale pentru dimineața și vă oferă un miros proaspăt și simplu și nu veți mirosi ca un bărbat din anii 50.

Politica