joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 7 iulie 2021. Leii primesc un câștig financiar neașteptat

Berbec

Partenerul te acuză că eşti prea cerebral şi nu prea încântat să încerci adevărate pasiuni carnale. Te caracterizează o dorință profundă de stabilitate și securitate sentimentală, aşa că îţi vei schimba radical modul de a acţiona, căutând să te exteriorizezi mai mult, să fii mai puţin temător şi mai puţin exigent.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eşti atras de anumite ispite care, dacă nu eşti atent, vor duce la complicații şi ar putea perturba armonia conjugală. E timpul să te trezeşti şi să te redirecționezi pe orbita corectă. Ai oportunităţi financiare, banii vor veni cu uşurinţă.

Gemeni

Relația dintre soți sau parteneri va fi roz. Va fi o perioadă care va traversa un romantism deosebit, iar disputele dintre voi vor fi doar o amintire proastă. Vei fi entuziast, pasional şi optimist, vei da dovadă de sentimente înflăcărate.

Rac

Dacă ai avut unele certuri cu partenerul, încearcă o reconciliere în această perioadă. Nu amâna prea mult, căci, pe măsură ce trece timpul, va fi mai dificil. Trebuie să-ţi restabileşti securitatea emoțională, aşa că fă planuri ca să-ţi recucerești partenerul.

Leu

Ai depus toate eforturile pentru a consolida relația cu soțul sau partenerul tău. Eforturile tale vor da roade, iar fericirea va străluci puternic în căminul vostru. Vei primi un câştig neaşteptat şi pe planul financiar.

Fecioară

Relația ta cu partenerul s-a ameliorat în mod spectaculos după ce s-au inflamat sentimentele în aceste zile. Eşti mai degrabă naiv, vei crede toate promisiunile pe care le face partenerul tău. Vei primi de la un prieten un dar care te va încânta foarte mult.

Balanţă

Această perioadă este marcată de o consolidare a relației cu partenerul. Farmecul tău este irezistibil, puterea ta de seducție este eficientă și vei profita la maximum ca să-ţi recucerești partenerul. O seară romantică este una dintre modalitățile ideale pentru a reuşi acest lucru.

Scorpion

Unii membri ai familiei intervin în relaţia ta cu partenerul. Este bine să intervii cu fermitate, pentru a evita inflamarea situației. Nu tolera jumătăți de măsură în relaţia cu partenerul, chiar dacă vei suferi o decepţie.Este bine să-ţi pui ordine în relaţii, ca să nu suferi mai târziu.

Săgetător

În dragoste, vei cunoaşte experiențe noi. Dacă ai deja un partener, veţi lega o complicitate profundă, iar secretele psihologice, intelectuale și fizice vă vor consolida legătura. Eşti convins că poţi cuceri lumea întreagă, dar nu este indicat să te implici fără să te gândeşti din timp.

Capricorn

Te vei îndrăgosti la prima vedere, vei simţi fiori în tot corpul, inima ta o va lua razna. Fără îndoială că este dragoste! Nu este cazul să faci investiţii sau cheltuieli mari, nu este o zi benefică din punct de vedere financiar. Vei primi o veste neașteptată de la un prieten drag.

Vărsător

Având în vedere climatul din prezent care încurajează inconstanța, se întrevăd conflicte trecătoare şi scene de gelozie. Ar trebui să faci aranjamente pentru o reînnoire a jurămintelor de iubire și de reconciliere pe pernă.

Peşti

Fii atent la crizele de gelozie ale partenerului. Nu te grăbi să-i pui prea repede verigheta pe deget, căci s-ar putea să regreți mai târziu. Sectorul financiar va urma un curs liniștit. Vei face cadouri scumpe celor pe care îi iubești, mai ales că ai planuri de căsătorie.

Politica