sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Agresorul femeii înjunghiate din Balș, reținut

Oamenii legii au continuat ancheta în cazul femeii în fără adăpost din Balș, în vârstă de 35 de ani, găsită rănită în apropierea unui supermarket din localitate.

Potrivit polițiștilor, aceasta a fost înjunghiată de un bărbat, depistat tot luni, la scurt timp după demararea cercetărilor. Agresorul de 41 de ani ar fi secționat gâtul victimei cu o lamă, supărat că femeia i-a furat suma de 400 de lei, dar și un telefon mobil.

Autorul faptei este acum acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, fiind reținut de polițiști.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 4 spre 5 iulie, în timp ce se aflau pe trotuarul străzii Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, persoanei vătămate Ş. P., în vârstă de 35 ani, din aceeaşi localitate, i-a fost secţionat gâtul cu o lamă de inculpatul C. V., mobilul fiind reprezentat de faptul că acesta o acuzase că îi sustrăsese în prealabil, suma de 400 de lei, precum şi un telefon mobil. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de Serviciul Județean de Medicină Legală Olt rezultă că persoana vătămată Ş. P. prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse la data de 4 spre 5 iulie, prin lovire cu sau de un corp dur şi lovire cu un corp tăietor. Necesită 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor, care au pus în primejdie viaţa persoanei”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul Olt, scrie evenimentdeolt.ro

Totodată, a fost efectuată și o descindere la locuința bărbatului în cauză, unde a fost găsită o jumătate de lamă de ras.

„În cauză a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară la imobilul unde locuieşte efectiv inculpatul C. V., situat pe raza orașului Balş, ocazie cu care a fost identificată o jumătate de lamă de ras, impregnată cu substanţă brun roşcată cu aspect de sânge, ce a fost ridicată pentru cercetări”, au mai transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Inculpatul, audiat în prezenţa apărătorului din oficiu, nu a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa, în privința acestuia urmând a se formula propunerea arestării preventive.

Politica