sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pădure colorată în Motru, realizată cu ajutorul celor mici

Municipiul Motru are, începând din acest weekend, propria pădure colorată. Inițiativa edilului Cosmin Morega de a realiza o pădure colorată în armonie cu natura a fost susținută și de copiii din Motru, respectiv de părinții acestora.

Cei mici s-au adunat, duminică, în zona din spatele Primăriei Motru, colorând cu spor tulpinile teilor. Evenimentul s-a întins pe o perioadă de câteva ore, iar la final, copiilor le-a fost proiectat un film, scrie gorjeanul.ro. Ajutați de părinți sau bunici, copiii s-au implicat trup și suflet pentru a da o pată de culoare grădinii din centrul municipiului.

Mai mult, pentru a-i încuraja pe micuți să facă treabă bună, la eveniment au fost prezente și trei mascote, împărțind bomboane și baloane în rândul lor. Astfel de proiecte vor mai avea loc, după cum susține primarul Morega. Totodată, pădurea colorată va deveni, în scurt timp, un parc al tineretului, urmând ca spațiul să fie dotat cu mobilier urban și iluminat ambiental.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Le mulțumesc copiilor pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment, unei părți a colegilor mei din CL Motru, părinților, bunicilor și tuturor celor prezenți. Așa cum am promis, nimic nu este greu pentru a le face o bucurie copiilor noștri și pentru a avea în oraș activități cultural-recreative. Astfel de evenimente vor continua și în perioada următoare”, a promis edilul Morega.

Întreaga activitate a fost realizată din resursele proprii ale celor implicați.

Politica