vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Romanescu, reales președintele PNL Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost reales, duminică, în funcția de președinte al organizației locale PNL.

Astfel, în urma alegerilor interne de la nivelul Partidului Național Liberal – filiala Târgu Jiu, edilul a primit votul colegilor pentru încă un mandat. Acesta a mulțumim întregii echipe, printr-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, pentru sprijinul acordat în această perioadă.

„Este o onoare să rămân în fruntea unei echipe extraordinare! Vă mulțumesc pentru încredere și pentru sprijinul necondiționat și constant pe care mi-l oferiți!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Funcția de președinte al organizației municipale a PNL îmi oferă oportunitatea de a lucra cu oameni foarte puternici, inteligenți, cu experiență. Am învățat atât de multe de la voi, dragii mei, dar, mai important decât orice altceva, am învățat că nimic nu e imposibil dacă suntem uniți.

Noi suntem mai mult decât o echipă. Suntem o familie!

Organizația PNL Târgu Jiu a obținut, în ultimii ani, rezultate remarcabile datorită eforturilor noastre, ale tuturor. Nu am dat niciun pas înapoi, nu am cedat atunci când ne-a fost greu, cu toții am muncit enorm și am reușit un lucru extraordinar: să redăm orașul târgujienilor, să începem să-l modernizăm, să-l transformăm în acel oraș de care să fim mândri. Iar acest lucru vi se datorează în primul rând vouă, dragii mei. Voi, cei care mi-ați fost mereu alături, cei care vă implicați, care faceți sacrificii pentru binele comunității. Și pentru asta, vă mulțumesc! Împreună suntem puternici!”, potrivit edilului Marcel Romanescu.

Politica