joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 5 iulie 2021. Zodia Leu are probleme la locul de muncă

Berbec

S-ar putea ca astăzi să cheltui mai mult pentru casă sau pentru siguranța familiei, pentru nevoile celor dragi. Nu-ți va părea rău de niciun leu pe care-l dai în direcția aceasta. Sunt nativi care investesc în confortul locuinței sau pentru a-și satisface niște nevoi personale.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fii foarte atent la ideile care-i trec astăzi prin minte pentru că poți găsi soluții foarte bune pentru a întâmpina schimbările care tot apar în viața ta. Ești curios și inventiv și poți fi foarte deschis în dialog și poți primi sfaturi utile, dar și tu la rândul tău poți oferi informații valoroase altora. Posibil să fii contactat de persoane la care nu te-ai fi așteptat, să afli vești surprinzătoare sau să porți discuții neașteptate.

Gemeni

S-ar putea să fii nevoit să rezolvi ceva din trecut, iar asta să presupună și niște costuri financiare. Totodată, este o zi bună să vezi care este motivul pentru care finanțele de care dispui te nemulțumesc și ce trebuie să faci pentru a câștiga mai mult. Poate ar trebui să renunți la niște vicii sau să te pui în valoare cu mai mult curaj.

Rac

Soarele este în zodia ta și te bucuri de lumina și de energia sa. Profită de contextul astrologic al zilei pentru a-ți deschide o nouă cale într-o colaborare, pentru a intra într-un anturaj nou sau pentru a petrece timpul cu prietenii. Poți avea surprize plăcute din partea acestora. Ești căutat de ceilalți, prezența ta animă grupul, dar nu te grăbi să epatezi dacă situația financiară nu-ți permite.

Leu

În tot acest context tensionat, tumultuos, prin care treci, azi vei căuta liniștea interioară mai mult ca oricând. Vin fel și fel de nemulțumiri profesionale, dar va trebui să renunți la trecut, la ceea ce a fost și astfel vei observa că noi perspective ți se vor deschide. Privește în interiorul tău și vezi care sunt nevoile tale reale.

Fecioară

Este o zi foarte bună să te pui de acord cu prietenii în privința unor planuri de vacanță sau să cauți oferte de călătorie. Poți fi surprins de ceea ce găsești. În cercul de prieteni pot apărea persoane noi cu care să empatizezi de la primul contact sau persoane care să te cucerească cu principiile lor și astfel să te ajute să-ți deschizi noi orizonturi. Un proiect în care ești implicat poate trece prin schimbări benefice.

Balanță

Pentru a te afirma într-o anumită direcție, trebuie să înțelegi că uneori este nevoie să renunți. Fii deschis și flexibil la aceste schimbări destul de provocatoare care apar acum în calea ta. Posibil să aibă legătură chiar cu sectorul financiar sau cu cel al intimității. Orice secrete afli acum, orice mizerii ascunse sub preș ies acum la suprafață, tu ia-le ce pe o lecție forțată care te împinge să faci pași în evoluție.

Scorpion

Azi ești mult mai deschis la schimbările care apar sau au apărut în cuplu și ești mult mai hotărât să găsești căi de mijloc și soluții de viitor. Dintr-o dată, prăpastia dintre tine și partener (posibil să fie vorba și de o conexiune profesională, cu un colaborator) pare mai ușor de trecut. Poate cealaltă persoană vine cu noi convingeri și filozofii și vă puteți deschide noi perspective de viitor.

 Săgetător

Se anunță o zi destul de solicitantă la locul de muncă și asta te poate stimula să realizezi cât de important este să scapi de anumite atașamente pentru ca lucrurile să funcționeze. Ai putere interioară să faci unele schimbări, deși nu-ți sunt pe plac. Starea emoțională este vulnerabilă, deci ai grijă la conflictele cu colegii sau angajații.

Capricorn

Ai toată puterea necesară pentru a face acele schimbări dorite în plan sentimental sau, de la caz la caz, în relația cu copii sau în relația ta cu timpul liber. Ești deschis unei schimbări în cuplu și azi ai putea profita de timp pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubită.

Vărsător

La locul de muncă ești inventiv, vii cu idei noi, destul de nonconformiste și te poți pune mai ușor într-o lumină favorabilă. Fă lucrurile altfel și acasă, schimbă-ți atitudinea față de cei dragi, ocupă-te de treburile gospodărești și vei reuși să te bucuri de o zi mai bună.

Pești

Dacă vrei să cucerești pe cineva, trebuie să vii cu ceva nou. Oricum și în relația ta sentimentală și în relația cu copiii trebuie să vii cu ceva surprinzător, iar ziua de astăzi îți poate aduce ideile nonconformiste și jucăușe de care ai nevoie. 

Politica