miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 iulie 2021. Scorpionii vor avea unele divergente

Berbec

La locul de muncă veți depăşi cu brio obstacolele şi provocările, căci vă veți lua responsabilitatea de a vă asuma sarcini de care alţii fug, iar rezolvându-le beneficiați de o circumstanță neaşteptată care vă va propulsa într-o poziţie de invidiat.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur au tendința de a fi încăpățânați și individualiști. Evitați totuși acest gen de atitudine la locul de muncă, dar și în cadrul familiei sau al grupului de prieteni. Riscați să păreți superficial și să fiți subestimat de către cei din jur. Sunteți genul de persoană care are nevoie de apreciere constantă.

Gemeni

Sunteți tot mai distrat în ultima perioadă, iar aceasta este cauza pentru care veți avea de dat niște explicații. La locul de muncă nu reușiți să terminați la timp tot ce aveți de făcut și este posibil să fiți sancționat. În relația cu partenerul de viață ați putea fi neglijent și deranjant.

Rac

Relațiile cu persoanele în vârstă din familia dumneavoastră vor fi armonioase. Dacă sunteți părinte, fiți foarte atent, căci unul dintre copiii dumneavoastră trece printr-o fază de anxietate, de îndoială. Oferiți-i încrederea şi sprijinul de care are cu siguranță mare nevoie.

Leu

Pentru nativul Leu, oportunitățile de avansare în carieră sunt la tot pasul. Trebuie doar să vă concentrați atenția asupra aptitudinilor dumneavoastră. Fiți mai îndrăzneț și mai comunicativ, pentru că în acest fel îi veți impresiona pe angajatori! De asemenea, pachetele salariale vă încântă și vi se pare că abia acum munca vă este răsplătită corespunzător.

Fecioară

Sunteți foarte stresat, aveți sentimentul că totul este greșit, aşa că nu e bine să ignorați sfaturile primite de la prieteni. Veți reuşi datorită lor să ieşiți dintr-o situaţie tensionantă. Totul merge bine la locul de muncă, unde veți avea parte de o recunoaştere a muncii depuse.

Balanţă

Acasă este timpul să preluați iniţiativa, bazându-vă pe energia şi optimismul dumneavoastră contagios. Familia vă va aprecia şi veți petrece momente minunate alături de cei dragi, mai ales dacă ieșiți puțin în natură, la picnic, cu cortul.

Scorpion

Diferențele de opinie dintre dumneavoastră şi unii membri mai în vârstă din familie vor strica puțin armonia, dar veți face anumite concesii şi totul va reveni la normal. Veți transmite bucuria dumneavoastră de viaţă prin toţi porii, veți fi fermecător, sociabil, deschis, vă veți simți bine în pielea dumneavoastră.

Săgetător

Săgetătorii se bucură de o nouă colaborare în care au oportunitatea de a-și folosi energia și aptitudinile. Acest proiect vă va aduce o satisfacție profesională, dar și șansa de a cunoaște oameni noi care v-ar putea influența în carieră. Încercați să fiți receptiv și să acumulați cunoștințe care vă vor fi de folos în timp.

Capricorn

Este o perioadă favorabilă investițiilor importante, semnării contractelor sau pentru a face achiziții semnificative. Puteți să acționați în acest sens, mai ales că vă preocupă stabilitatea financiară actuală, dar și din perioada următoare. Sunteți foarte inspirat și în relația de cuplu, pentru că reușiți să vă surprindeți în mod plăcut partenerul de viață.

Vărsător

Nu trebuie să fiți descurajat de criticile celor din jurul dumneavoastră. Dacă veți manifesta o oarecare sensibilitate la nevoile şi remarcile unor rude, veți avea parte de o linişte cum n-ați mai avut de mult timp.

Pești

Pentru Pești perioada următoare este una de tranzit de la confuzie pe toate planurile, la efervescență, prosperitate și siguranță. Problemele financiare au fost remediate cu ajutorul celor dragi, iar problemele de cuplu s-au atenuat odată cu acele compromisuri pe care le-ați făcut de comun acord. 

Politica