sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Topana, găsit decedat după o săptămână de căutări

Trupul unui oltean în vârstă de 73 de ani din localitatea Topana, dat dispărut de nora sa pe 28 iunie, a fost găsit fără suflare de polițiști, duminică.

Oamenii legii, alături de voluntari, echipaje de pompieri și localnici din zonă l-au căutat pe bărbat timp de șapte zile, încă din momentul în care a fost raportată dispariția.

Din nefericire, acesta a fost găsit decedat pe un câmp, la 4 kilometri distanță de casă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 28 iunie a.c., o femeie din comuna Topana a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că, socrul său, în vârstă de 73 de ani, din aceeași localitate, a plecat de 3 zile de la domiciliu și nu a mai revenit.

La fața locului, timp de 4 zile, pentru găsirea bărbatului, au fost mobilizate efective de polițiști și persoane de sprijin, fiind adus inclusiv un câine de urmă.

In această dimineață, în jurul orei 10, bărbatul a fost găsit decedat, la aproximativ 4 km de locuință, la limita  localităților Topana și Leleasca”, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cadavrul fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Politica