joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal. Și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de pe o pasarelă CFR

Un bărbat în vârstă de 64 din Caracal a decedat după ce ar fi căzut de pe o pasarelă CFR.

Evenimentul a avut loc vineri seara la intrarea în Caracal. Olteanul ar fi fost acroșat de un tren în timp ce mergea pe podul de cale ferată de la intrarea în municipiu.

Inițial, victima a fost transportată la Spitalul din Caracal, iar apoi, la Craiova. Din nefericire, medicii de aici nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 02 iulie a.c., ora 21.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment feroviar, pe raza municipiului Caracal.

La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal și Biroului Județean de Transporturi Olt, aceștia  constatând faptul că, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe podul de cale ferată de la intrarea în localitate, ar fi fost acroșat  de un tren, ulterior căzând pe carosabilul Drumului Național 64.

În urma coliziunii, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a decedat”, potrivit IPJ Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Polițiștii  efectueaza cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La fața locului au ajuns de îndată și pompierii.

„Pompierii SMURD Caracal și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit seara trecută, în jurul orei 21.00, la ieșirea din municipiul Caracal spre Slatina, la o persoană căzută de pe o pasarelă CFR. 

Pacientul, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit în stare de inconștiență, politraumatizat. Bărbatul a fost transportat la CPU Caracal”, transmit reprezentanții ISU Olt.

Politica