joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 2 iulie 2021. Peștii fac o tranzacție importantă

Berbec

Parcă Raiul a coborât la tine, oferindu-ţi viața ta la care cu toții visăm. Eşti suficient de fantezist pentru a te feri de plictiseală şi nutreşti sentimente care-ţi garantează securitatea mult dorită în cuplu. Dacă eşti singur, sigur eşti pururea îndrăgostit, visezi cu ochii deschiși, dar în acelaşi timp te temi să începi o poveste pe care tu o crezi și rămâi în defensivă ca să nu ai parte de suferinţă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Legătura dintre tine şi partener (relația ta în ansamblu) va fi bine. Veți găsi timp pentru clipe de independență, dar veţi fi mai mult mână în mână, veţi găsi idei şi proiecte comune, aşa că nu lăsa viaţa profesională să îți deranjeze prea mult viața amoroasă.

Gemeni

Nu-ţi place că relaţia ta cam bate pasul pe loc şi încerci să spargi rutina. Cu toate acestea, în cazul în care celălalt este, mai degrabă, sedentar și legat de pat, trebuie să încerci să-i respecți stilul de viață și gusturile. În caz contrar, chiar dacă ai oroare să te cerţi, unele ciocniri ar putea fi inevitabile între voi doi.

Rac

Ai grijă să nu cazi victimă bârfelor celor care doresc să te desparți de partenerul tău. Gelozia ta este complet nejustificată, aminteşte-ţi că este mult mai dificil să construiești decât să distrugi. Nostalgia unor vremuri de mult apuse te face să îți dai întâlnire cu câțiva prieteni mai vechi.

Leu

Dragostea îţi va zâmbi din nou. Sentimentele tale bune vor reveni, vei redeveni pasional, plin de tandrețe, îţi veți regăsi, în cele din urmă, vitalitatea completă. Îţi place să faci cadouri scumpe şi, prin urmare, vei avea cheltuieli mari, acum, când ai găsit marea dragoste.

Fecioară

Eşti îndrăgostit, iar viaţa ta sentimentală tinde spre o anumită stabilitate. Există în cuplu o complicitate foarte frumoasă, ceea ce duce la o relaţie stabilă şi serioasă. La locul de muncă se anunţă o promovare şi deja îţi faci planuri cu privire la cheltuirea banilor pe care-i vei primi în plus la salariu.

Balanţă

Iubirea va fi un domeniu al vieții tale în care tensiunile nu vor fi resimțite. Simţi nevoia banilor mai acut decât oricând, dar ştii, desigur, că nu există nicio reţetă de făcut bani rapid şi fără efort. Ai nevoie de o bună organizare, perseverenţă şi eforturi bine direcționate, ca să ai parte de o combinaţie câştigătoare.

Scorpion

Tentația de a-ţi impune voinţa în faţa partenerului este foarte puternică şi ajungi să fii intransigent faţă de el. Este bine să stabilești un dialog real cu el, să-l tratezi de pe picior de egalitate şi-ţi vei da seama rapid că relaţia devine infinit mai satisfăcătoare pentru amândoi, iar legătura dintre voi va fi consolidată.

Săgetător

Să vezi şi să nu crezi: vei cădea în plasa unei pasiuni mistuitoare, dragostea va intra tumultuos în viața ta şi nu-ţi va mai da voie să respiri. Vei avea perioade destul de tensionate la locul de muncă, unde te așteaptă provocări de nebănuit.

Capricorn

Eşti un mare iubitor de senzații tari, îţi place să faci cuceriri. Consecințele vor fi diferite, reacțiile celor din jur trec de la negativ la pozitiv, căci şi tu eşti ca un fulger: loveşti, dar aduci şi lumină… Cu banii, ca de obicei.. nici prea bine, nici prea rău.

Vărsător

Vei menține stabile relațiile emoționale, vei trăi o relație sigură și solidă, pe care te poți baza fără frică. Orice zi e benefică pentru a aduce un plus de valoare în bugetul tău. Traversezi o perioadă mai relaxantă, pentru că ești la zi cu termenele de la locul de muncă și ți-ai rezolvat toate sarcinile de acasă. 

Peşti

Sentimentele tale sunt profunde, dar, spre disperarea partenerului tău, nu le exteriorizezi. Cerșind o declarație de dragoste din partea ta, partenerul va încerca să te facă gelos. Vei gestiona cu încredere și îndemânare bugetul familiei. Vei efectua chiar și o tranzacție importantă în favoarea ta, ceea ce va atrage simpatia tuturor membrilor familiei față de tine.

Politica