vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj: Grindina a făcut prăpăd în mai multe localități

Grindina a făcut prăpăd, joi, în mai multe sate din județul Gorj. Localnicii spun că bucățile de gheață au spart parbrizele mașinilor și țiglele de pe casă.

În comuna Stănești, recoltele fermierilor au fost distruse. Pagubele înregistrate au fost imense, iar, potrivit edilului comunei, până în prezent nu s-au mai manifestat condiții de grindină de astfel de dimensiuni.

„În fața lui Dumnezeu nu avem ce să facem. Culturile agricole au fost afectate. Localnicii au pagube importante. Am discutat în această dimineață cu unul dintre ei, care are cultivate câteva hectare cu porumb, soia și mazăre, care sunt pământ. Grindina a fost foarte mare. Nu am văzut până acum «piatră» așa de mare. La noi este o mare problemă din punct de vedere agricol și din punct de vedere al altor pagube suferite de cetățeni“, a precizat primarul Mitrea Dănuț Petrișor, potrivit evz.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

În comuna Plopşoru, bucățile mari de gheață au spart parbrizele autoturismelor, dar și țiglele de pe casă.

„A fost dezastru. Nu a fost niciodată la noi așa ceva. Asta înseamnă să tăiem pădurile și să ne batem joc de natură. Totul se poate întoarce împotriva noastră, a oamenilor. Eu am autoturismul făcut praf. Parbrizul este spart, iar tabla este îndoită în multe locuri“, a spus unul dintre localnici.

Foto: captură video

Politica