marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipele craiovene, pe ultima sută de metri cu pregătirea!

Cantonamentul de vară al celor de la CSU se încheie în acest weekend cu un super-amical, în vreme ce FCU Craiova mai are o săptămână de antrenamente centralizate

Stagiul de pregătire al echipei lui Marinos Ouzounidis din Austria se va încheia în acest weekend. Juveții mai au de disputat două partide test, una cu Horn, echipă din liga a treia austriacă, iar cel de-al doilea este meciul vedetă în compania celor de la Olympiakos Pireu. Este de așteptat ca în prima partidă, antrenorul grec să alinieze o echipă formată din rezerve, în timp ce contra conaționalilor săi să joace cu prima echipă. Până acum, Mateiu și colegii săi au pierdut întâlnirea cu UFA, scor 2-0 și au câștigat contra celor de la Tirol, 3-1. Întâlnirea cu Olympiakos reprezintă ultimul test al alb-albaștrilor înainte de Supercupa României, contra celor de la CFR Cluj, programată la data de 10 iulie.
Pentru cealaltă echipă a Băniei, FCU Craiova, urmează vineri, de la ora 20:00, un nou meci de pregătire în compania celor de la Celje, echipă din primul eșalon sloven. Apoi, pe final de săptămână, potrivit programului anunțat inițial de conducere, încă două partide de verificare. Miercuri, craiovenii vor întâlni prim divizionara ungară Zalaegerszegi, iar joi formația sârbă Radnicki 1923. La fel ca CSU, FCU Craiova va disputa primul meci oficial al stagiunii contra celor de la CFR Cluj.

Politica