vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, remiză amicală cu goluri belgiene! Mititelu a mai adus un fundaș!

Cu un lot foarte subțire, Adrian Mutu încearcă să-și creioneze deja primul 11 pentru meciul cu CFR Cluj

FCU Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida amicală susținută în compania celor de la Bravo Ljubljana. Oltenii au deschis scorul prin Baeten, cu un șut plasat, cu stângul, din marginea careului, în minutul 10. Slovenii au egalat prin autogolul lui Huyghebaert, cinci minute mai târziu. Un aspect e cert după primele două jocuri test, Adrian Mutu se chinuie cu materia primă pusă la dispoziție să încropească un prim-unsprezece competitiv. Antrenorul FCU Craiova a început jocul cu Bravo fix cu aceiași jucători de câmp ca și amicalul precedent cu Hajduk Split. Doar la nivelul portarului a schimbat, Mogoșanu în locul lui Popa. În rest, formula 4-3-3 gândită de tehnician prinde contur, cu jucătorii din B, Negru și Huyghebaert, pe benzi, flancând achizițiile din centrul apărării Kovacic și Machado. Închizătorul Asamoah îi are în față pe Pop și Albu, în vreme ce tridentul ofensiv în ambele jocuri a fost format din cei 3 B: Baeten, Bălan și Bauza.
Craiovenii au perfectat un nou joc amical, în compania celor de la Celje, echipă ce a încheiat pe 7 sezonul trecut din Slovenia. Întâlnirea ar urma să se dispute vineri,  de la ora 20:00.
Între timp, Mititelu jr. continuă campania de achiziții. A mai adus un fundaș central din Serbia, ce a fost prezentat astfel: „Marko Gajic, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru formația FK Vozdovac, în prima ligă din Serbia, a semnat cu Știința! Fundașul central internațional, de 1.90 înălțime, proaspăt convocat în naționala Serbiei, în această iarnă, are 116 meciuri în prima ligă din Serbia și este cel care va desăvârși apărarea echipei”.

Politica