miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 30 iunie 2021. Capricornii simt nevoia să se izoleze de cei din jur

Berbec

Chiar dacă în prima parte a zilei te poți confrunta cu unele situații neplăcute, care te pot provoca să reacționezi exagerat, ar fi bine să nu permiți acestor momente să îți întunece întreaga zi.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Multe vești bune pentru nativii din zodia Taurilor. Aceștia au parte de câteva oportunități la locul de muncă și s-ar putea să se bucure de o promovare. Pa plan emoțional, lucrurile par să se așeze pentru tine și partenerul tău.

Gemeni

Simți nevoia să explorezi câteva idei noi. Te-ai aglomerat cu foarte multe sarcini de la locul de muncă, iar acum a sosit momentul să te eliberezi. Încearcă să investești mai mult timp în pasiunile tale și în activitățile care te fac să te relaxezi. Cu timpul, vei observa că aceste pasiuni vor începe să-ți aducă și câștiguri financiare. 

Rac

Este o zi ideală pentru activități ce implică creativitatea. Ai parte de multă inspirație și te simți pregătită să muți munții din loc. Un proiect mai vechi s-ar putea să-ți solicite atenția în prima parte a zilei.

Leu

Încearcă să fii precaut în deciziile pe care le iei astăzi pentru că ai tendința să vezi lucrurile dintr-o perspectivă confuză. Cel mai bine este să-ți dedici ziua relaxării. Poate chiar să iei legătura cu niște prieteni mai vechi și să le propui să ieșiți împreună afară.

Fecioara

Îți dorești o schimbare, dar nu ești sigură dacă este momentul potrivit. Astrele te sfătuiesc să ai încredere în tine și să-ți urmezi intuiția. Oportunitățile se vor deschide în cele din urmă pentru tine, trebuie doar să fii atentă la semnele venite din jur. 

Balanță

Ai multe lucruri de făcut. Se anunță o zi încărcată pentru tine, totuși ești o zodie de aer extrem de organizată și știi cum să aduci la bun sfârșit orice sarcină. Încearcă să fii atentă la felul în care îți gestionezi timpul.

Scorpion

Ești motivată să faci lucrurile așa cum trebuie. Astăzi trebuie să-ți concentrezi toată energia pentru a aduce la realitate un proiect pe care l-ai tot amânat. Fii încrezătoare în tine și nu te teme să te faci remarcată. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar eforturile îți vor fi răsplătite curând.

Săgetător

Evită discuțiile aprinse și încearcă să-ți petreci ziua într-un mod cât mai liniștit și relaxant. Jupiter, planeta ta guvernantă, va încerca să-ți ofere toată energia de care ai nevoie pentru a rezolva lucurile pe care ți le-ai propus.

Capricorn

Simți nevoia să te izolezi de cei din jur. Ai nevoie în această perioadă să petreci mai mult timp singură și să-ți pui în ordine gândurile și ideile. Încearcă să te relaxezi și să privești dintr-o perspectivă obiectivă lucrurile.

Vărsător

Ești plină de energie, iar acest lucru se observă încă de dimineață. Oamenii sunt atrași de spiritul tău liber și creativ. Încercă să acorzi mai multă atenție momentelor de relaxare și investește mai mult timp în pasiunile tale. Pe plan profesional, lucrurile par că s-au așezat exact așa cum ți-ai dorit. Se anunță totuși câteva provocări la locul de muncă în săptămânile ce urmează.

Pești

Ai nevoie să înveți să-ți setezi câteva bariere în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Te concentrezi mult prea mult pe binele celor din jur și ai tendința să uiți de tine. Pe plan emoțional, ai parte de toată grija și prijinul partenerului tău. Lasa-l să te surprindă, meriți din plin să fii răsfățată de către cei din jur.


Politica