joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tricouri de mărimea XXL, pentru elevii dintr-o comună gorjeană. ”Calu’ de dar nu se caută la dinți”

Cei 264 de elevi din cele patru structuri școlare de pe raza comunei Bolboși au primit, la finalul anului școlar, câte un tricou inscripționat cu ”Promoția 2021”, din partea primarului Viorel Rotaru. 

Imaginile cu micuții îmbrăcați cu tricouri de mărimea XXL, lungi până la glezne, arată că, de fapt, ”cadoul” era destinat unor adulți. Explicația penibilă a primarului Rotaru a fost că tricourile au fost inscripționate și folosite în loc de robe pentru absolvenți, scrie gorjonline.ro

 ”Am vrut să fac o bucurie, din banii mei, să le dau un tricou. Am vrut să le fac o surpriză, așa, cu ”Promoția 2021”, să se bucure de chestia asta, să aibă în vacanță un tricou din partea mea”, a spus, inițial, primarul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Însă, tricourile nu erau destinate elevilor, așa cum a recunoscut și primarul în final, ci unor persoane adulte, însă cum acțiunea pe care voia s-o facă Rotaru a picat, tricourile au fost inscripționate și oferite copiilor ca și robe pentru absolvenți.

”Nu erau luate pentru ei, voiam să fac o chestie pentru oamenii mai mari, să promovez altceva și am luat, pe urmă am dat la copii. Am luat din banii mei niște tricouri. Am vrut să fac o chestie frumoasă cu tricouri și după aia m-am gândit că ar fi cel mai frumos să le dau la copii. Dumneavoastră dacă vă dau o geacă acuma și vă vine lungă, n-o primiți? Calu’ de dar nu se caută la dinți! Alea au fost, am luat o mărime de tricouri…Da, da, nu erau destinate copiilor”, a declarat Rotaru ușor iritat.

Au fost discuții și între părinți pe tema mărimii tricourilor primite de copii, iar explicația primarului Rotaru a fost aceea că s-a făcut o greșeală când acestea au fost achiziționate, în sensul că i-au venit mărimi mai mari.

”Puteam să zicem nu? Părinții au fost încântați. Au mai existat discuții din partea unora, dar tot timpul există”, spun oamenii.

Foto: Facebook/ Primăria Comunei Bolboși

Politica