vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Târgu Jiu. O profesoară de matematică, spaima elevilor dintr-o școală gimnazială

Elevii și părinții Școlii Gimnaziale Nr.1 Târgu Jiu sunt îngroziți de comportamentul abuziv al unei profesoare de matematică, pe care au reclamat-o la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Gorj.

Pentru elevii clasei a VI-a B, orele de matematică au devenit un chin din cauza modului inadecvat în care dascălul se poartă cu ei. Profesoara îi jignește pe copii și îi amenință cu corigență în mod neîncetat, relatează gorjeanul.ro. În încercarea de a rezolva situația, părinții propuseseră o ședință cu aceasta, dar a refuzat. Au continuat demersurile și au înaintat o reclamație către Inspectoratul Școlar Județean, cerând să fie schimbată.

Instituția a demarat o anchetă în cazul profesoarei, cercetând comportamentul mult prea impulsiv al acesteia. Mai mult, nu este pentru prima dată când dascălul ajunge în vizorul superiorilor din cauza faptelor care contravin legii, de puțin timp fiind destituită de către IȘJ din funcția de director adjunct al școlii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Părinții susțin cu tărie că profesoara pătează numele instituției școlare la care învață sute de copii, jigniți și amenințați fără motiv. Rămâne de văzut care va fi decizia Inspectoratului Școlar Județean, având în vedere că au mai făcute reclamații la adresa profesoarei. Cadrul didactic a fost acuzat că și-a agresat un coleg, fiind deschis un dosar penal cu această ocazie.

Politica