vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craioveanu: „Sunt două achiziții foarte bune!”

Directorul de imagine al CSU a venit să-i susțină pe alb-albaștri în stagiul din Austria.
În cadrul unui interviu acordat pentru site-ul clubului oltean, Gică Craioveanu a vorbit despre achizițiile realizate de patronul său, Mihai Rotaru: „Mi se pare că sunt două achiziţii foarte bune, Lazar, care este un portar bun, care poate să-i pună probleme lui Mirko Pigliacelli. Găman aduce un plus de experienţă, are ştiinţa jocului, este un fotbalist foarte bun. Îmi plac şi puştii care au venit”.
Cu noii sosiți, Craioveanu consideră că echipa are o șansă în plus în bătălia pentru titlu: „CFR Cluj are foarte mare experienţă, FCSB are jucători foarte talentaţi, iar noi avem un pic din amândouă şi de asta sunt mai încrezător anul acesta mai mult ca în anii trecuţi. Sunt foarte mari premise să facem un sezon bun”.
Totodată, Craioveanu nu a fost zgârcit cu laudele la adresa lui Ouzounidis: „Este un antrenor bun, cu experienţă, eu zic că a făcut câteva meciuri senzaţionale, în care mi-a dat impresia că este chiar un antrenor perfect pentru Universitatea Craiova. Au fost şi meciuri mai puţin bune, dar finala Cupei României ne-a ajutat foarte mult, ne-a dat moral bun pentru acest sezon”.
În opinia lui Craioveanu, CSU nu va avea emoții în primul tur european: „Nu am vreo preferată ca adversar, cred că suntem mai buni decât cele două formaţii, nu mă preocupă acest joc, fiindcă eu cred că avem echipă mai bună”.

Politica