joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscopul 28 iunie. Nativii din zodia Scorpion investesc într-o afacere de succes

Berbec

Nativii zodiei vor găsi lucruri și experiențe noi. Se vor bucura de timpul liber în natură, iar pe plan profesional vor primi oferte sau vor fi promovați datorită efortului depus în ultima vreme.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei născuți în zodia Taur se detașează de probleme și vor petrece mai mult timp cu familia și cu prietenii. Întâlnesc dificultăți la locul de muncă din cauza unor lucruri mărunte, iar la finalul zilei primesc o veste legată de niște bani mai vechi.

Gemeni

În această perioadă vei fi mai sensibil și este posibil să reactionezi mai irascibil, la unele lucruri. Relația cu partenerul de viață va fi afectată de aceste stări extreme și va trebui să îți controlezi emoțiile și reacțiile.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi în centru atenției, în această zi. Apar oportunități pe plan profesional și este posibil să primiți un post cu putere și autoritate. Vor fi tentați să cheltuie foarte mulți bani.

Fecioară

Ai noroc de bani în acestă perioadă, ofertele de serviciu îți bat, practic, la ușă, și este posibil să cunoști persoane foarte importante. La finalul zilei pot avea o surpriză legată de viața personală.

Balanță

Nativii din zodia Balanță au o zi aglomerată, cu foarte multe lucruri de rezolvat în legătură cu o călătorie, vacanță sau un eveniment important. Vor avea de pus multe detalii la punct și vor avea foarte puțin timp liber.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt foarte hotărâți să obțină ce își doresc, și vor reuși acest lucru fără prea mult efort. Pe plan financiar stau foarte bine și este posibil să se implice într-o afacere cu un succes garantat. 

Săgetător

Întâmpini anumite probleme cu banii, dar cu o gestionare mai bună a finanțelor, poți trece cu bine peste această perioadă. Nu este o perioadă bună în ceea ce privește discuțiile despre căsătorie sau despre un angajament pe termen lung.

Capricorn

Este o perioadă benefică pentru semnarea acordurilor, dezvoltarea planuri strategice comune sau pentru consolidarea unei relații. Astăzi poți cunoaște o persoană interesantă, dar este foarte important să scazi din pretenții și să fi mai tolerant.

Vărsător

Nativii  vor fi foarte ocupați în această zi și vor putea să uite de probleme care îi macină. Toată munca depusă în această perioadă se va vedea la final de săptămână, când vor putea să culeagă roadele.

 Pești

Nativii din zodia Pești se bucură de o perioadă liniștită din punct de vedere financiar. Pe plan profesional vor primi o responsabilitart în plus, și totodată un salariu mai mare.

 

Politica