miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Reținuți după ce s-au luat la bătaie în faţa unui bar din Motru

Patru persoane au fost implicate într-un conflict, duminică, în faţa unui bar din municipiul Motru. Protagoniştii se aflau în stare de ebrietate, trei dintre ei fiind reţinuţi.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului au fost identificaţi doi bărbaţi de 37 şi 44 de ani, ambii din municipiul Motru, aflaţi în vădită stare de ebrietate şi prezentând leziuni la nivelul capului.  

La faţa locului s-au prezentat două echipaje medicale care au condus cele două persoane la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor s-a constatat faptul că pe fondul consumului excesiv de alcool, cei în cauză ar fi avut discuţii contradictorii cu alţi doi localnici de 43 şi 53 de ani, ocazie cu care şi-au aplicat lovituri reciproce cu mâinile şi picioarele.   

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Trei dintre participanţii la altercaţie au fost reţinuți pe o durată de 24 ore și prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere corespunzătoare, se mai arată în comunicat.

Politica